Снимка: Канал 3По някои въпроси имаме различни мнения и това е

...
Снимка: Канал 3По някои въпроси имаме различни мнения и това е
Коментари Харесай

Юлиан Ангелов: Доходите да се вдигат с общ план, а не когато някой протестира

Снимка:  " Канал 3 "

По някои въпроси имаме разнообразни отзиви и това е обикновено, само че не значи, че има кавги и напрежение в нашата коалиция, увери в " Офанзива с Любо Огнянов " Юлиан Ангелов, секретар на ПГ на Обединени патриоти, оповестява " Канал 3 ". 

 
Повод за изявлението бе недоволството на вицепремиера Валери Симеонов за метода, по който еднолично Бойко Борисов позволи отпущането на 100 млн. лева за полицейските заплати.
 
" Проблемът със 100-те милиона е в това да се уточни къде още има потребност от крачки в тази посока. Доколкото схванах изявлението на господин Симеонов, той желае да се намерения и за други браншове, където да се покачват приходите, да вземем за пример на хората от третата възраст ", продължи Юлиан Ангелов.
 
" Казах го ясно: ние сме за увеличение на приходите, само че би трябвало да се направи целенасочена политика за увеличението им, а не тогава, когато някой каже. Въпросът е по кое време може страната да го направи ", съобщи още той.
 
" Нещата би трябвало да се създадат с общ проект, а не тъй като някой през днешния ден стачкува и през днешния ден ще му запушим устата, и по този начин нататък. Но сътрудниците (от ОП) не са срещу в Министерство на вътрешните работи заплатите да бъдат незабавно увеличени, тъй като са смешно ниски ", увери Юлиан Ангелов.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР